Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Total Resistance Exercise (TRX) Trainingen

Train al je spiergroepen met slechts een band en je eigen lichaamsgewicht!

TRX-trainingen zijn de ultieme bodyweight work-outs. Hierbij worden namelijk -naast een zogenaamde suspension trainer-, enkel de zwaartekracht en je eigen lichaamsgewicht gebruikt. TRX staat voor Total Resistance Exercise en is uitermate geschikt voor het bevorderen van je flexibiliteit en stabiliteit.

De suspension trainer is een simpele nylon rekband met twee rubberen handvaten. Van origine is deze uitgevonden als draagbaar systeem -waarmee alle spiergroepen getraind kunnen worden-, voor het trainen zonder gebruik van fitnesstoestellen. Hierdoor kun je dus écht altijd en overal je work-outs doen.

De voordelen van oefeningen met een suspension trainer, zijn dat er een grote variatie aan oefeningen mogelijk zijn. Ook spreek je (doordat je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht) meerdere spier(groep)en aan dan nodig zijn bij het uitvoeren van dezelfde oefeningen op reguliere wijze, zoals bijvoorbeeld een push-up. Hierdoor train je dus nóg intensiever en effectiever je lichaam.

Ondanks de eenvoud van deze trainingstool, is het verstandig om (zeker in de beginfase) de TRX-training onder begeleiding te doen. Het vergt enige oefening en blessures zijn bij verkeerd gebruik snel opgelopen. Tevens kan ik als personal trainer, voor jou de beste oefeningen voorstellen die passen bij het doel wat jij voor ogen hebt. Uiteraard behoren daar ook de juiste voedingsschema’s bij.

Je kiest voor TRX-training als je;

  • Je lichaamshouding wilt verbeteren;
  • Je conditie wilt verbeteren;
  • Een snelle en effectieve full body work-out wilt;

Door de samenwerking te stimuleren van alle spieren in je hele lichaam, geeft een TRX-training een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines in de sportschool. Met de TRX is een heel gevarieerd programma met honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties mogelijk. Wil je sterker worden, je core stabilty verbeteren of een mooier lichaam krijgen? Doordat de TRX zo veelzijdig is, kunnen alle soorten doelstellingen gerealiseerd worden door de TRX-trainingen.

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

TRX-trainingen zijn ideaal voor thuis trainingen en Small Group trainingen. Uiteraard kan dat ook plaatsvinden op de sportschool. Iedere keuze heeft weer andere voordelen, dus het is aan jou wat het beste bij jou past.

Wil je meer weten over TRX-trainingen? Bel of mail me, of laat je gegevens achter zodat ik contact met jou op kan nemen!

Zoek je een Personal Trainer? Kom trainen bij VanMourikPT!

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan, volg een gratis proefles, of neem direct contact op voor meer informatie: