Kettlebell workout

De kettlebell workout’s van VanMourikPT zijn geschikt voor iedereen.

Een ‘Kettlebell’, ook wel ‘Ball Of Strength’ genoemd, is een traditioneel Russische trainingstool. Deze methodes zijn gebaseerd op een oude Russische trainingsvorm. Het ziet eruit als een metalen kanonskogel met een handvat. Als u deze ijzeren bal voor het eerst zou zien, zou u niet denken dat u hiermee het gehele lichaam kan trainen. Niks is minder waar, het is het ultieme trainingsapparaat voor fysieke training.

Voor wie is een kettlebell workout geschikt?

Iedereen! De kettlebell workout’s van VanMourikPT zijn geschikt voor iedereen, voor zowel vrouwen als mannen en voor elk trainingsniveau. Er is geen enkele andere methode of middel dat beter geschikt is om gelijktijdig kracht en flexibiliteit te verbeteren.

De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en kunnen aan iedere situatie worden aangepast. Doordat de oefeningen erg veilig zijn, is deze training uitermate geschikt voor ouderen. Of u nou 17 of 71 bent, iedereen kan hieraan meedoen. Ook bij blessure behandelingen en revalidatie-training is een kettlebell uitermate effectief.

Training is uitermate geschikt voor

  • Het trainen van grip en knijpkracht
  • Opbouw van spierkracht
  • Trainen van uithoudingsvermogen
  • Versterken van de onderrug
  • Sterkere en gespierdere benen
  • Versterken van schouders
  • Thuistrainingen
  • Revalidatietraining / blessure
  • Flexibiliteit

Wat voor training?

Kettlebell training is altijd kort en intensief, met de juiste begeleiding kan er veel gerealiseerd worden en zijn de resultaten verbluffend. Een kettlebell workout is de perfecte manier om te combineren met het Personal Hormonal Profiling traject. Door aanpassingen te maken in uw voeding en het volgen van kettlebell trainingen kunnen wij uw disbalans helpen verlagen.

Praktisch alle spiergroepen worden getraind bij het volgen van een Kettlebell workout. Daardoor stijgt uw hartslag snel en is het een intensieve training die niet langer dan 30 minuten hoeft te duren. Een kettlebell workout kan zowel buiten als binnen gevolgd worden. Dit kan u met een vriend(in) of kennis doen in een SmallGroup Training. Ook 1op1 met uw personal trainer is dit uiteraard mogelijk.

Vraag het Robert

Wilt u meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op!

Of stuur een email

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op via email.

Heeft u interesse in een van mijn diensten?

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Ik ben niet online, laat een bericht achter!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
Inloggen

Kan ik je helpen? Type alvast je vraag, ik kom zo bij je!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
We zijn online
Wat vond je van de chat?

Help mij om de chat te verbeteren, wat vond je van de chat?

Heb ik je goed geholpen?