Personal Hormonal Profiling

Uw hormoonhuishouding heeft een grote invloed op uw uiterlijk.

Wat doen hormonen precies?

Hormonen reguleren onze stofwisseling, onze eetlust, fysieke kracht en de omvang van onze spieren alsmede hoeveel- en waar we vet opslaan, ons lichaamsgewicht en hoe we ons voelen. Alles draait echter om de balans tussen deze hormonen.

Hormonen zijn verantwoordelijk voor de regulatie van onze stofwisseling en deze stofwisseling is weer bepalend voor ons lichaamsgewicht. Een snelle stofwisseling zorgt ervoor dat de calorieën verbrand worden terwijl een trage stofwisseling de calorieën opslaat als vet. Daarom kunnen twee personen exact hetzelfde eten terwijl de één op hetzelfde gewicht blijft en de ander zwaarder wordt. Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar bredere heupen en vollere benen of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Met het Personal Hormonal Profiling concept bieden wij hier de oplossing voor. Door het opzoek gaan naar uw hormonale disbalans, is er de mogelijkheid om plaatselijk vet te verbranden.

Onderzoek heeft aangetoond dat onze lichaamssamenstelling veel meer verband houdt met onze gezondheid en ‘ouder worden’ dan tot nu toe al werd gedacht. Hormonen blijken hierbij de ‘missing link’ te zijn. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale balans.

Met andere woorden, een hormonale dis-balans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag. Uw hormoonhuishouding heeft dus grote invloed op uw uiterlijk. Door deze disbalans aan te pakken, zult u zich jonger, fitter en vitaler voelen.

Hoe gaat dit te werk

Om een disbalans te constateren maken wij gebruik van huidplooimetingen verspreid over uw lichaam. Aan de hand van deze exact gemeten huidplooimetingen, uw gewicht en leeftijd, is het mogelijk om voor u een uniek, compleet training-/voeding- en supplementen advies te geven. Wat ervoor zal zorgen dat uw hormonale balans weer op orde komt.

Door op deze manier de disbalans aan te pakken, is dit de eerste effectieve methode die het mogelijk maakt om plaatselijke vetophopingen te verliezen en u jonger te laten voelen.

Vraag het Robert

Wilt u meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op!

Of stuur een email

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op via email.

Tevens kan u tijdens het PHP traject gebruikmaken van een online-programma waarin u continue inzage heeft in uw persoonlijke training- en voeding programma. Nadat u 6 weken het PHP- traject heeft gevolgd, vindt er een nieuwe meting plaats. Dit systeem analyseert de vorige gegevens en neemt deze mee bij het maken van een nieuw trainingstraject. Op deze manier kunnen wij voor u de beste resultaten garanderen.

Heeft u interesse in een van mijn diensten?

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Ik ben niet online, laat een bericht achter!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
Inloggen

Kan ik je helpen? Type alvast je vraag, ik kom zo bij je!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
We zijn online
Wat vond je van de chat?

Help mij om de chat te verbeteren, wat vond je van de chat?

Heb ik je goed geholpen?