Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Personal Training in de Sportschool

Met gebruik van een breed scala aan toestellen en faciliteiten

Mijn werkterrein is overal: thuis, buiten, op kantoor en in de sportschool. Het voordeel van trainen in de sportschool is niet alleen het complete aanbod van fitness-equipment, maar ook het gebruik van andere faciliteiten zoals sauna en zwembad. Waar sommigen zich ongemakkelijk voelen tussen andere sportschoolgebruikers, is het voor anderen juist een stimulans om in de collectieve sportsfeer te trainen. Het sociale aspect en tevens de mogelijkheid om zich even volledig op het sporten te richten zonder verdere afleiding, geven voor deze cliënten de doorslag om naar de sportschool te gaan.

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Ik ben momenteel op twee sportscholen beschikbaar als personal trainer: in Laren en in Huizen (NH). Beide locaties bieden een breed scala aan faciliteiten die gebruikt kunnen worden. Wil je in de sportschool trainen (met gebruik van alle andere faciliteiten), maar iets meer privacy hebben tijdens het sporten? Ook dat is mogelijk: op de locatie in Huizen heb ik tevens een privéstudio ter beschikking.

Wil jij ook graag samen met mij trainen om sneller resultaten te bereiken in de sportschool? Vraag nu een gratis intakegesprek of proefles aan, of laat je gegevens achter als je liever eerst even door mij gebeld wilt worden.

Zoek je een Personal Trainer? Kom trainen bij VanMourikPT!

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan, volg een gratis proefles, of neem direct contact op voor meer informatie: