TRX Trainingen

De TRX maakt gebruik van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van u

Een TRX training is een nieuwe trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een TRX suspension, een band met twee handvatten. De TRX Suspension is ontstaan toen een uitgezonden soldaat toch z’n conditie wilde behouden. Van het tuig van zijn parachute maakte hij twee banden die hij vervolgens gebruikte om verschillende oefeningen mee te doen. Hedendaags trainen zelfs de Amerikaanse Navy Seals om flexibiliteit, stabiliteit, balans en kracht te trainen.

Voor wie

De TRX kan worden opgehangen aan tal van obstakels. Dus lijkt u het leuk om in het bos getraind te worden? Of heeft u dit liever in de huiskamer? Dan kunnen wij met de TRX een complete training verzorgen. De TRX maakt gebruik van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van u. Hierdoor is er de mogelijkheid meer of minder weerstand toe te voegen aan de oefening. Of u nu ondergewicht heeft of met overgewicht kampt, met deze manier van trainen kunnen wij de oefeningen zo licht, maar ook zo zwaar maken als nodig is.

De voordelen

  • Snelle en effectieve full-body workout
  • Lichaamshouding te verbeteren
  • Verhoogd uw uithoudingsvermogen
  • Voor alle leeftijden en alle niveaus
  • Kan overal gebruikt worden
  • Zeer veilige manier van trainen

Door de samenwerking te stimuleren van de spieren in het hele lichaam, geeft een TRX training een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines in de sportschool. Door te trainen met de TRX, zijn er letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties te bedenken. Misschien wilt u sterker worden? Uw core stabilty verbeteren of een mooier lichaam creëren? Doordat de TRX veelzijdig inzetbaar is, kunnen ook veel verschillende doelstellingen gerealiseerd worden door het volgen van een TRX Training.

Vraag het Robert

Wilt u meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op!

Of stuur een email

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op via email.

Heeft u interesse in een van mijn diensten?

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Ik ben niet online, laat een bericht achter!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
Inloggen

Kan ik je helpen? Type alvast je vraag, ik kom zo bij je!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
We zijn online
Wat vond je van de chat?

Help mij om de chat te verbeteren, wat vond je van de chat?

Heb ik je goed geholpen?