Intake

U kunt bij VanMourikPT geheel vrijblijvend een intake aanvragen. Ik kom naar u toe.

Wat kunt u verwachten in een intake?

In een intakegesprek gaan we samen een aantal dingen bespreken. Uiteraard wat uw persoonlijke doelen en wensen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een blessure waar u maar niet vanaf komt? Een bepaald gewicht of prestatie wat u graag wilt nastreven? Waarom heeft u dit doel? Maar nog belangrijker; waarom is dit nooit gelukt?

Verwachtingen?

Wij zijn erg benieuwd naar de verwachtingen die u heeft van ons. Wat verwacht u precies van ons? Zoekt u in een personal trainer een echte drill-instructor? Of verwacht u juist een stuk mentale coaching. Belangrijke aspecten waar wij als personal trainers rekening mee houden. Verwachtingen kunnen erg uiteenlopen bij mensen, daarom is het goed om deze te bespreken, zodat wij hiermee rekening kunnen houden. Op deze manier weten we wat we aan elkaar gaan hebben.

Blessureleed?

Het is altijd mogelijk dat er obstakels zijn die in de weg kunnen staan tijdens de trainingen, bijvoorbeeld blessures of andere fysieke problemen. Of het is juist het mentale vlak wat iets zwaarder is. Zodra we weten waar de problemen zitten, kan er alvast naar een oplossing gezocht worden.

Persoonlijk

Natuurlijk is het belangrijkste dat wij als personal trainers, en u als (beginnende)sporter, een goed beeld van elkaar kunnen krijgen. Samen gaan we een traject doorlopen om uw doelen te behalen. Een klik is minstens zo belangrijk als een goede training. Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend een intake aan. Dan kijken we samen of we de uitdaging aangaan!

Vrijblijvende intake aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Aanvraag voor

Aanvullend bericht


0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Ik ben niet online, laat een bericht achter!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
Inloggen

Kan ik je helpen? Type alvast je vraag, ik kom zo bij je!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
We zijn online
Wat vond je van de chat?

Help mij om de chat te verbeteren, wat vond je van de chat?

Heb ik je goed geholpen?