Over mij

Ik heb een passie voor alles wat met gezondheid, voeding en fitness te maken heeft

Mijn naam is Robert van Mourik. Ik ben geboren op 9 december 1988 te Blaricum. Van jongs af aan is sport mijn grote passie. Door de jaren heen heb ik meerdere sporten beoefend, waaronder voetbal, judo en atletiek. Hierna ben ik mij gaan richten op fitness en voeding en heb ik mezelf hierin verder ontwikkeld. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van mensen. Dit varieerde van beginnende sporters tot gevorderde atleten, van jong tot oud.

  • Sport en Bewegen
  • Fitvak
  • Personal Hormonal Profiler
  • Trainer TOP A
  • Trainer TOP B
  • Kettlebell Trainer
  • TRX-trainer

Ik heb een passie voor alles wat met gezondheid, voeding en fitness te maken heeft. Mijn ervaring en kennis breng ik graag over op mensen. Ik probeer dit altijd op een zo enthousiaste en motiverende manier te doen. Ik probeer mezelf altijd door te blijven ontwikkelen. Dit doe ik mede door het volgen van de nieuwste opleidingen en cursussen. Door deze kennis ben ik in staat de meest recente en snelst werkende methodes te gebruiken voor het bereiken van uw doelen. Alleen kennis is niet genoeg. Ik heb de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen en personal training studio’s. Momenteel ben ik ook nog werkzaam in sportscholen, hier geef ik voornamelijk trainingen voor kleine groepen en begeleid ik mensen een op een.

Vraag het Robert

Wilt u meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op!

Of stuur een email

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op via email.

Verder heb ik meegedaan aan de Nederlands kampioenschappen Natural Bodybuilding. Hier heb ik ervaren hoe het is om in een korte periode een grote lichamelijke transformatie te ondergaan. Hier heb ik erg veel geleerd over voeding en training.

Wanneer ik met mensen train vind ik het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt en plezier heeft in de trainingen. Door dit te combineren met de juiste trainingsmethodes is er op een leuke en fijne manier een goed resultaat te behalen.

Zien hoe mensen na een trainingstraject positief zijn veranderd, is de drijfveer om bevlogen en enthousiast mijn werk te blijven doen.

Heeft u interesse in een van mijn diensten?

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Ik ben niet online, laat een bericht achter!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
Inloggen

Kan ik je helpen? Type alvast je vraag, ik kom zo bij je!

Je naam
* Email
* Waar kan ik je mee helpen?
We zijn online
Wat vond je van de chat?

Help mij om de chat te verbeteren, wat vond je van de chat?

Heb ik je goed geholpen?