Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Over mij

Ik heb een passie voor voeding, sporten en coaching

Mijn naam is Robert van Mourik (1988). Al van jongs af aan is sporten mijn grote passie. Door de jaren heen heb ik meerdere sporten beoefend, waaronder voetbal, judo en atletiek. Later ben ik mij gaan richten op fitness en voeding en heb ik mezelf hierin verder ontwikkeld. Daarbij heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van sporters; van beginnende sporters tot gevorderde atleten; van jong tot oud.

  • Sport en Bewegen
  • Fitvak
  • Personal Hormonal Profiler
  • Trainer TOP A
  • Trainer TOP B
  • Kettlebell Trainer
  • TRX-trainer

Het gebrek aan plezier in sporten is vaak een reden waarom mensen niet meer naar de sportschool gaan. Dat raakt me. Ik heb namelijk een enorm plezier in sporten en daarom probeer ik dat ook iedere dag weer over te brengen op mijn cliënten, zodat ze zin hebben om er iedere sessie weer vol voor te gaan. Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet helemaal. Mensen willen ook resultaten zien, en vaak nog liever gister dan vandaag. Nog voor het zweet is opgedroogd, gaan ze met weegschalen en meetlinten in de weer om het resultaat te meten. Zo werkt dat natuurlijk niet. Vooral bij afvallen en het kweken van spiermassa kan het uitblijven van de gewenste resultaten frustrerend zijn, waardoor veel mensen het snel weer opgeven.

Ik zie het als een uitdaging om mijn cliënten een realistische verwachting voor te houden, waarbij in het gehele traject de vooraf bepaalde resultaten op de juiste momenten behaald worden.

Ook hierdoor blijven mijn cliënten gemotiveerd om door te gaan. Soms kan het bijstellen van verwachtingen en een stukje kennisoverdracht, al een behoorlijk verschil maken. Daarnaast waak ik tevens voor een duurzaam resultaat, waardoor het frustrerende “jojo-effect” in de toekomst vermeden kan worden.

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Voor welk probleem je ook staat: samen met jou zoek ik een passend traject en zorg ik ervoor dat het vooral een leuke uitdaging wordt. Je kunt een proeftraining bij me volgen, of direct een intake- c.q. kennismakingsgesprek aanvragen. Beiden zijn gratis en geheel verblijvend. Dus wacht niet langer en let’s get started!

Zoek je een Personal Trainer? Kom trainen bij VanMourikPT!

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan, volg een gratis proefles, of neem direct contact op voor meer informatie: