Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Personal Trainer in Blaricum en omstreken

Wil jij in no time (weer) fit en gezond worden, of is afvallen of spieren kweken je doel? Begeleid sporten met een personal trainer helpt je sneller resultaten te boeken en gemotiveerd te blijven!

Personal Training door Robert van Mourik

Begeleid sporten in Blaricum? Laat je trainen door een personal coach! Gemotiveerd blijven om het beste uit jezelf te halen op sportief gebied, kan frustrerend zijn als je niet over de juiste kennis en kunde beschikt om optimaal resultaat te kunnen behalen. Wil je afvallen, spieren kweken of je algemene conditie verbeteren?

Ik ben gespecialiseerd in diverse trainingsmethoden en -technieken en ben een expert op het gebied van gezonde voeding. Door samen de juiste trainings- en voedingsschema’s op te stellen, wordt het behalen van je doelstellingen niet alleen veel makkelijker, maar ook veel leuker!

Als personal trainer kom ik ook bij cliënten thuis (regio ’t Gooi). Ideaal als je weinig tijd hebt, of geen oppas voor de kinderen. Wil je liever in de sportschool komen trainen, zodat je ook gebruik kunt maken van andere faciliteiten zoals zwembad of sauna; kom dan sporten in Laren of Huizen waar ik trainingen in de sportschool aanbied. In Huizen kunnen we tevens gebruik maken van een privéstudio indien je wat meer privacy tijdens het sporten wenst.

Ook een keertje proberen?
Vraag dan nu een gratis proefles of intakegesprek aan!

Robert van Mourik – Personal Trainer

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Plan een gratis intake / training

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Beveiliging (om spam te voorkomen vragen wij u de cijfers en letters in de afbeelding hieronder over te typen)
  captcha