Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Personal Trainer in Bussum en omstreken

Wil jij in no time (weer) fit en gezond worden, of is afvallen of spieren kweken je doel? Begeleid sporten met een personal trainer helpt je sneller resultaten te boeken en gemotiveerd te blijven!

Personal Training door Robert van Mourik

Mijn naam is Robert van Mourik, personal trainer. Al zolang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor sport en voeding. Als personal trainer met diverse specialiteiten, zorg ik ervoor dat de doelstellingen die jij voor ogen hebt, dan ook optimaal gerealiseerd kunnen worden. Dit doe ik samen met jou, door een gebalanceerd trainings- en voedingsschema samen te stellen én te zorgen dat je (weer) plezier krijgt in het sporten. Ik ben gespecialiseerd in o.a. TRX-trainingen, PHP-profiling, BBB-work-out’s en Kettlebelltrainingen.

Ik werk voornamelijk in Het Gooi. In Bussum verzorg ik trainingen aan huis of op kantoor. In Laren en Huizen en train ik ook met cliënten op de sportschool. Wanneer je op de sportschool traint, kun je tevens het zwembad en de sauna gebruiken. Voor iets meer privacy (met behoud van alle andere faciliteiten) kunnen we gebruik maken van een privéstudio.

Ook een keertje proberen?
Vraag dan nu een gratis proefles of intakegesprek aan!

Robert van Mourik – Personal Trainer

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Plan een gratis intake / training

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Beveiliging (om spam te voorkomen vragen wij u de cijfers en letters in de afbeelding hieronder over te typen)
  captcha