Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Personal Trainer in Eemnes en omstreken

Wil jij in no time (weer) fit en gezond worden, of is afvallen of spieren kweken je doel? Begeleid sporten met een personal trainer helpt je sneller resultaten te boeken en gemotiveerd te blijven!

Personal Training door Robert van Mourik

Op zoek naar een personal coach in Eemnes? Zoek niet verder! Ik ben Robert van Mourik, personal trainer. Samen met jou werk ik aan jouw doelstellingen; afvallen, fit worden, conditieherstel, etc. Dit doen we door een gebalanceerd trainings- en voedingsschema samen te stellen én te zorgen dat je (weer) plezier krijgt in het sporten. Enkele trainingen die ik verzorg zijn bijvoorbeeld; TRX-trainingen, BBB-trainingen en Kettlebell work-out’s.

Mijn werkregio is ‘t Gooi. In Eemnes train ik ook cliënten aan huis of op kantoor. Uiteraard is bij mooi weer ook een buitentraining op de hei of in het bos mogelijk. Wil je liever met een personal trainer in de sportschool aan de slag? In Laren en Huizen ben ik tevens werkzaam als personal coach op de sportschool. In het laatste geval kun je tevens voor meer privacy terecht in een privéstudio. Wanneer je kiest voor training in de sportschool, kun je gebruik maken van alle faciliteiten zoals zwembad en sauna.

Ook een keertje proberen?
Vraag dan nu een gratis proefles of intakegesprek aan!

Robert van Mourik – Personal Trainer

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Plan een gratis intake / training

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Beveiliging (om spam te voorkomen vragen wij u de cijfers en letters in de afbeelding hieronder over te typen)
  captcha