Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Personal Trainer in Huizen en omstreken

Wil jij in no time (weer) fit en gezond worden, of is afvallen of spieren kweken je doel? Begeleid sporten met een personal trainer helpt je sneller resultaten te boeken en gemotiveerd te blijven!

Personal Training door Robert van Mourik

Door mijn brede ervaring in de sport- en fitnessbranche, heb ik alle kennis in huis om jou richting je doelstellingen te helpen. Of je nou een startende sporter of een professionele sporter bent. Ik begeleid sporters voor langere tijd, maar help ook cliënten met het realiseren van kortetermijndoelstellingen zoals het afvallen voor de zomer, trouwdag of het herstellen van een blessure.

Mijn werkgebied is ’t Gooi en omstreken, met als kerngebied Huizen, Blaricum en Laren. Trainingen vinden plaats waar jij dat wilt: in de sportschool, in de open lucht, bij jou thuis of zelfs op kantoor. Ook kun je kiezen voor trainingen in groepsverband of een-op-een.

In Huizen en Laren ben ik op twee sportscholen beschikbaar als personal trainer. Beide locaties bieden een breed scala aan faciliteiten die gebruikt kunnen worden. Wil je in de sportschool trainen (met gebruik van alle andere faciliteiten), maar iets meer privacy hebben tijdens het sporten? Ook dat is mogelijk: in de sportschool in Huizen heb ik tevens een privéstudio ter beschikking.

Ook een keertje proberen?
Vraag dan nu een gratis proefles of intakegesprek aan!

Robert van Mourik – Personal Trainer

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Plan een gratis intake / training

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Beveiliging (om spam te voorkomen vragen wij u de cijfers en letters in de afbeelding hieronder over te typen)
  captcha