Bel mij: 06 14 46 59 50

Email mij: info@vanmourikpt.nl

Gratis proeftraining? Klik hier

Personal Trainer in Naarden en omstreken

Wil jij in no time (weer) fit en gezond worden, of is afvallen of spieren kweken je doel? Begeleid sporten met een personal trainer helpt je sneller resultaten te boeken en gemotiveerd te blijven!

Personal Training door Robert van Mourik

Of je nou een startende sporter of een professionele sporter bent; iedereen heeft wel eens een extra zetje nodig om gemotiveerd te blijven of sneller resultaten te boeken. Als personal trainer weet ik als geen ander wat het belang van persoonlijke aandacht en een individueel trainingsprogramma is om te kunnen slagen. Ik verzorg daarom een dynamische en afwisselende training, waarbij je wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken en te verleggen. Daarbij stel ik samen met jou een persoonlijk voedingsschema op, indien gewenst.

Mijn werkgebied is ’t Gooi en omstreken. Ook in Naarden verzorg ik trainingen aan huis of op kantoor. Liever gebruik maken van de sportschool? In Bussum centrum en naast het Naarden Bussum station heb ik mooie sportscholen tot mijn beschikking om een goede workout te verzorgen. Beide locaties bieden een breed scala aan faciliteiten zoals nette kleedkamers en douches.

Ook een keertje proberen?
Vraag dan nu een gratis proefles of intakegesprek aan!

Robert van Mourik – Personal Trainer

Heb je een vraag aan mij?

Wil je meer weten? Neem contact met mij op! Bel Robert of stuur een e-mail.

Plan een gratis intake / training

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Beveiliging (om spam te voorkomen vragen wij u de cijfers en letters in de afbeelding hieronder over te typen)
  captcha